06-10-2015

Informatii suplimentare

PORTOFOLIU    |    COLABORATORI    |    FURNIZORI    |    AUTORIZATII

 


PORTOFOLIU


Fondata in aprilie 2011, firma noastra s-a descurcat onorabil in aceasta perioada grea a economiei si a pietei de constructii, in special.

Mai jos este o lista cu principalele proiecte facute de noi.
La acestea se adauga si multitudinea de servicii de proiectare / consultanta si comercializare / ofertare pentru diversi clienti si/sau parteneri de-a lungul timpului.


– Comercializare si consultanta echipamente sanitare (pompe, vase expansiune, vane, teava PEX etc.), pentru City Mall Bucuresti.

 – Comercializare si consultanta echipamente contorizare (contoare energie), pentru City Mall Bucuresti.

 – Proiect tehnic instalatii de utilizare gaze naturale pentru aproximativ 500 imobile existente (apartamente, case), in Bucuresti.

 – Aproximativ 10 certificate energetice pentru imobile, in Bucuresti.

– Proiect tehnic si executie sistem incalzire centralizata si distributie ACM pentru vila P+2E, in zona Dristor, Bucuresti.

 – Proiect SCADA pentru SRM-uri Transgaz (47 locatii), pe teritoriul Romaniei (Exploatarea Teritoriala Bacau, Braila, Bucuresti, Constanta, Craiova).

 – Proiect tehnic si executie gaze naturale imobil nou construit (P+4E+M), in zona Mosilor, Bucuresti.

 – Proiect tehnic instalatie de supraveghere, detectie si alarmare la incendiu pentru cladire P+2E, avand destinatia de Policlinica, in zona Titan, Bucuresti.

 – Proiect as-built instalatii termice pentru cladire P+2E, avand destinatia de Policlinica, in zona Titan, Bucuresti.

 – Proiect tehnic instalatii sanitare interioare de distributie a apei potabile, separare 2 scari bloc S+P+10E, in zona Crangasi, Bucuresti.

 – Proiect DTAC instalatie utilizare gaze naturale complex 3 cladiri de birorui 2S+P+6E, in zona Pipera, Bucuresti.

 – Executie instalatii sanitare, termice, electrice si gaze naturale in imobil interbelic P+M, in zona Batistei, Bucuresti.

 – Executie instalatii sanitare, termice, electrice si gaze naturale in imobil cu destinatia de Gradinita si After-school, in zona Arena Nationala, Bucuresti.

 

 


COLABORATORI


 

 

 

 

 

 

 


FURNIZORI


 

 

 

 

 

 


AUTORIZATII